УКР РУС

Перехід в "Кубань" - крок уперед для Селезньова, - Саленко

23 лютого 2016 Читать на русском

Колишній нападник київського "Динамо" Олег Саленко прокоментував можливий перехід форварда дніпропетровського "Дніпра" Євгена Селезньова в краснодарську "Кубань".

"Мене вже нічого не дивує. Бачу, що багато українських клубів починають зазнавати серйозних проблем. Тому гравці з ім'ям та ті, які близькі до завершення кар'єри можуть їхати спокійно в інші країни.

Те, що мова йде про перехід Селезньова в російський клуб - в цьому немає нічого страшного. Не думаю, що його перестануть викликати в збірну України.

Кінець сезону в нашому чемпіонаті вийде досить проблемним. Поки ніхто не знає, в якому форматі пройде наступний чемпіонат країни. Поки це загадка. Багато команд в боргах і не знають, як будуть грати.

Я добре знаю головного тренера нашої національної команди Михайла Фоменка. Він - професіонал, для нього важливими насамперед є спортивні показники. Я, наприклад, кажу гравцям, якщо у них є пропозиції з Європи або Росії, треба їхати. Відтак, для Селезньова це буде кроком уперед", - зазначив Саленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Селезньов покинув "Дніпро" та підпише контракт з "Кубанню", однак згодом агент футболіста Вадим Шаблій заявив, що жодного переходу не було та наразі тривають перемовини.

Перехід Селезньова в "Кубань" не вплине на його кар'єру в збірній України, - Калініченко