УКР РУС

Передмова до другого туру Бразілейрао

28 травня 2013
Автор: Roman Pylypchuck

Вітаю всіх шанувальників бразильського футболу! Знову повертаюся до Вас із передмовою до Бразілейрао 2013.

      Передрікаю, що Ви поставите таке питання: Чому так часто відбуваються матчі у Бразілейрао? Я Вам відповім. Діло в тім, що цього року Бразилія приймає Кубок Конфедерацій, тому календар ігор був зміщений. Таким чином до 11 червня буде зіграно 5 турів. Тобто тур кожні три дні, досить важкий календар для гравців. Відповідно з 11 червня по 7 липня буде пауза у чемпіонаті, з тієї ж причини. Якщо подивитися на офіційний сайт ФФБ то можна побачити, що наступні матчі також будуть розкидані. Але переважна більшість турів буде зіграно за схемою тур раз в три дні. Щось ми трішки відволіклися від теми нашого блогу.
      Що чекає на вболівальників Бразілейрао цього туру? Це буде яскравий, та солодкий , як мед тур Серії А, проте він буде із гірким присмаком. Справа в тім , що Бразілейрао покидає найбільша зірка сьогоденного бразильського футболу. Думаю, Вам її не потрібно представляти, бо ж Ви однозначно її знаєте, але все таки. Бразилію покидає Неймар.

     Що б там про нього не говорили він є неймовірно талановитий хлопець. Так, може дещо самозакоханий, але як кажуть кожен геній має свої причуди. Звісно це крок вперед для самого Неймара, але велика втрата для Бразілейрао. Звичайно це дуже ризиковано для Неймара переїздити у Європу за рік до ЧС, але це його вибір і ми повинні його поважати.
     Хто з молодих перспективних  гравців залишиться у Бразилії? Андре (Той, що був в ДК ) Думаю свій талант він уже загубив у Динамо Київ. Ґансо? Також ні. Я б його порівняв із Кравцем. Пояснюю, вічно молодий, талановитий, але ніяк не може знайти свою команду, не може знайти себе у футболі. Я вважаю, що його перехід у Сан-Пауло був великою помилкою. Це вже не той Ґансо, котрий був у стані риб, до того ж він не витримує конкуренції у новій команді. Пато? Можливо. Хочеться сподіватися, що травми його не скосять. Що тут сказати, потрібно дивитися Серію А та очікувати на народження нового таланту бразильського футболу.
      Отож, цього туру на нас очікують три матчі із приставкою ТОП. В одному з яких Ґреміо поїде в гості до команди свого всесвітньо відомого вихованця.

     Ботафого – Сантос
     Очікую, що матч буде багатий на гольові моменти. У попередньому матчі Ботафого зіграв у нічию, Сантос також зіграв у нічию, проте цій нічиїй потрібно завдячувати гравцям Флуменгу, котрі безкарно пробачали риб.
Прогноз: перемога Ботафого
     Фламенго – Понте Прета
     У попередньому матчі гравці Фламенго так і не змогли забити бодай один гол у ворота риб, хоча мали на це багато шансів. Понте Прета у попередньому матчі програла Сан-Пауло.
Прогноз: Перемога Фламенго
     Сан-Пауло – Васко
     Попередні матчі обидві команди виграли, показавши досить яскраву гру, тому очікую, що гра буде дуже напружена з мінімум гольових моментів.
Прогноз: Перемога Васко
     Баїя – Корітіба
     Корітіба у першому турі сенсаційно перемогла команду Ронні. Байїя тим часом також сенсаційно проте поступилася дебютанту Серії А
Прогноз: Перемога Корітіби
     Інтернасіональ – Кріусіма
     У попередньому матчі червоні ледь вирвали нічию у матчі. Кріусіма переграла Баїю. Проте все таки у цьому турі Інтернасіональ покаже більш впевнену гру.
Прогноз: Перемога Інтернасіоналю.
     Ґойяс – Корінтіанс
     У попередньому матчі господарі поля пропустили аж 5 голів! У цьому турі , думаю пропустять приблизно стільки ж, бо проти них грає переможець ЧС серед клубів.(Який до речі у попередньому матчі зіграв в нічию)
Прогноз: Перемога Корінтіанса
     Наутіко – Віторія
     Битва дебютантів, щось грандіозного від матчу не очікую. Кожна команда буде намагатися не загубити бали. Матч рівних.
Прогноз: Нічия
    Атлетіко Мінейро – Ґреміо
     Центральний матч туру. До Ронні приїжджає команда, що дала йому футбольне життя. Звісно після переходу Ронні у Фламенгу стосунки між вболівальниками та Ронні погіршилися, тому очікується засвистування дій Ронні. Хоча на новому Мінейрані це навіть не буде чутно.
Прогноз: Нічия
     Атлетіко Паранаенсе – Крузейро
     Попередній матч Атлетіко ПР, програв. Крузейро ж виграв із розгромним рахунком. Думаю, Крузейро продовжить громити своїх суперників
Прогноз: Перемога Крузейро
     Портуґеза – Флуміненсе
     Попередній матч господарі програли команді із Ріо (Васко) Гості та чинні чемпіони впевнено розпочали сезон. Думаю не слід ставити питання хто переможе.
Прогноз: Перемога Флу
     Всі матчі ви зможете переглянути в режимі онлайн на LiveTV
     А я прощаюсь з Вами до першого червня. Бережіть себе. Бразильського Вам футболу! До зустрічі!
                                                                                                             R_96_P