УКР РУС

"Перед матчем з Польщею на прес-конференцію збірної прийдуть водій автобуса або кухар", - Денисов

20 червня 2016 Читать на русском

Футбольний експерт та директор телеканалів "Футбол 1/2" Олександр Денисов розкритикував поведінку збірної України після вильоту з Євро-2016.

"Хочеться тільки посміятися. У неділю на прес-конференцію збірної України прийшов Олександр Кучер, який не грав у двох матчах та лікар команди. Я думаю, що напередодні матчу зі збірною Польщі є всі передумови очікувати на прес-конференції водія автобуса, або кухаря команди.

Я ще розумію появу лікаря на прес-конференції, якщо хтось, не дай Бог, травму отримав, отруївся або ще щось. Тоді лікар приходить і розповідає про стан цих футболістів. Але що робить така людина на прес-конференції після двох шикарних поразок збірної України? У мене таке відчуття, що над пресою, яка поїхала до Франції, об'єктивно знущаються. Там дуже багато ЗМІ, які витратили чималі гроші на проживання, а до них відправляють лікаря. У країни цілий вагон питань після двох ігор, а тут таке. Де президент Федерації? Навіщо нам лікар? Кого ми лікувати будемо? Виходить, нас лікують таким чином? Я такого хаосу не пам'ятаю", - зазначив Денисов у ефірі програми "Великий футбол".

Нагадаємо, напередодні на прес-конференцію збірної України прийшов лікар команди, який оцінив фізичні кондиції гравців.

5 причин фіаско збірної України на Євро-2016