УКР РУС

Пеллегріні: Суддівство було відсутнє, а ще говорять, що "Борусія" грає в найкращий футбол

10 квітня 2013 Читать на русском

Керманич "Малаги" Мануель Пеллегріні після закінчення матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з дортмундською "Борусією" (2:3) у яскравих барвах охарактеризував роботу шотландського арбітра Крейга Томсона.

"Після рахунку 2:1 суддівство було відсутнє. Коли нам забивали голи в кінцівці матчу, нас пхали і били ліктями. Свистків рефері не було. У моменті з другим забитим голом був подвійний офсайд - у Шмельцера і Бендера - знову жодної реакції від судді.

Ми дуже засмучені. Однак було нерозумно думати, що команда, покарана УЄФА (у зв'язку з порушенням принципу фінансового фейр-плей "Малага" не зможе брати участь в єврокубках у наступному сезоні - прим. ред.), зможе зіграти у фіналі Ліги чемпіонів.

Суддям не вистачало характеру. Але тепер це вже історія. Цю поразку можна назвати дуже жорсткою, але я не згоден - ми провели просто блискучий поєдинок.

Кажуть, вони грають у найкращий футбол в Європі, але вони закінчували м'яч закиданнями на двох центральних захисників, які розмахували ліктями в нашому штрафному. Втім, я вітаю "Борусію", - зазначив Пеллегріні.