УКР РУС

Печерний: Курченку краще, щоб "Металіст" згнив і нікому не дістався

19 жовтня 2015 Читать на русском

Керівник Фонду соціального захисту футболістів та тренерів України Олег Печерний розповів про ситуацію із харківським "Металістом".

"Кілька місяців наш Фонд соціального захисту футболістів і тренерів вів переговори з юристом Сергія Курченка. Але, на жаль, ці переговори ні до чого не привели. Підсумок такий: Курченко не хоче ні продавати клуб, ні платити футболістам. Всі слова про "виплати в кінці жовтня" - це брехня. Нинішні футболісти вже мають заборгованість за 10 місяців, і борги будуть тільки збільшуватися.

Потенційний покупець "Металіста"? Поки Курченко не захоче виставити клуб на продаж і сформувати ціну, ніхто не може серйозно думати про це. Але я впевнений, що Курченко не буде цього робити - йому краще, щоб клуб згнив і нікому не дістався.

Зараз "Металіст" продовжує існувати лише завдяки обласній адміністрації та особисто губернатору Харківської області. Через їхні зусилля на базі та стадіоні клубу не відключають світло, структури продовжують працювати, є певна допомогу команді. Але як буде далі - спрогнозувати дуже складно", - розповів Печерний.

Читайте також:

Ярославський: "Металіст"? Про небіжчика або добре, або нічого

Горяїнов обговорив з Ярославським майбутнє "Металіста"