УКР РУС

Пайє: Марсель знає, як треба зіграти проти Атлетіко

16 травня 2018 Читать на русском

Півзахисник Марселя Дімітрі Пайє поділився очікуваннями перед фіналом Ліги Європи проти Атлетіко.

"Грізманн – важлива фігура в Атлетіко. Він забиває і віддає гольові передачі. Він може вирішити долю матчу в будь-який момент, потрібно не спускати з нього очей, як з молока, яке ви поставили на вогонь кип'ятитись.

Звичайно, досвід на стороні суперника. Ми вивчали манеру гри Атлетіко, знаємо, як потрібно буде зіграти завтра. Нам не вдасться показувати красивий футбол всі 90 хвилин, але найголовніше – забити на м'яч більше, ніж Атлетіко", – цитує француза офіційний сайт УЄФА.

Матч Марсель – Атлетіко відбудеться 16 травня на Стад де Жерлан у Ліоні. Гра розпочнеться о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Нагадаємо, що у півфіналі Ліги Європи Марсель пройшов Зальцбург. Перший матч завершився перемогою французької команди із рахунком 2:0, а в Австрії гра завершилась суддівським скандалом за участю російської бригади арбітрів. У свою чергу, Атлетіко в півфіналі пройшов Арсенал, зігравши в Лондоні внічию 1:1 та здобувши над командою Венгера домашню перемогу з рахунком 1:0.