УКР РУС

Павлюченко: Тренер почав необгрунтовано "піхати" Селезньову і я заступився за партнера

25 квітня 2016 Читать на русском

Нападник "Кубані" Роман Павлюченко розповів, чому його перевели в дубль.

"Все почалося на теоретичному занятті, де тренер почав необґрунтовано "піхати" Жені Селезньову за один з епізодів. Я, розуміючи, що він не має рації, заступився за партнера, після чого відразу почув безліч "компліментів" на свою адресу. Павлюченко, мовляв, і хворий, і кульгавий, і взагалі не хоче допомагати команді. Покірливо терпіти таке, природно, неможливо, і слово за слово у нас трапився конфлікт, після якого мені і було оголошено про подальші тренування з дублем. Прикро, звичайно, але говорити подібні речі при всій команді - це, на мій погляд, за гранню.

Знаєте, можна стриматися в якомусь конкретному випадку, але неможливо постійно терпіти зневажливе ставлення - причому не тільки до себе, але до футболістів і персоналу команди взагалі. Можу розкрити не найбільший секрет: у багатьох наших гравців при такому ставленні зникає будь-яке бажання працювати. У моєму ж випадку це помножилося ще й на повну відсутність шансів проявити себе. Як би не орав на тренуваннях, вирок був відомий - лава", - зазначив Павлюченко.

Цікаво, що Селезньов назвав вигадками інформацію про свій конфлікт з Ташуєвим.

"На місці Селезньова я б не поїхав у Росію навіть за мільярд доларів". Чому ЧС-2018 прийматиме Британія і як "Шахтар" повернеться на "Донбас Арену"