УКР РУС

Павлов задоволений результатом. "Волинь" - "Іллічівець" - 0:2. ВІДЕО

12 квітня 2013 Читать на русском

Маріупольський "Іллічівець" здобув переконливу перемогу над луцькою "Волинню" у рамках першого матчу 24 туру чемпіонату України з футболу.

У першу чергу хотілося б згадати про те, що Микола Павлов врешті-решт провів поєдинок на тренерській лаві, а не на трибунах, як це було до сьогодні. Тому команда просто не мала права не привітати свого наставника хорошою грою.

З перших хвилин матчу було помітно, що “Іллічівець” налаштований рішуче, і боротиметься лише за перемогу. Проте й луцька команда намагалася не підлаштовуватися під гру своїх опонентів, час від часу організовуючи небезпечні контратаки. І хоч команди намагалися швидко забити гол та забезпечити собі комфортний рахунок, результативних ударів у першому таймі глядачі так і не побачили.

Після перерви гості активно почали реалізовувати свої плани на матч. Однак завдання маріупольцям ускладнював жахливий стан газону, який не дозволяв підопічним Павлова демонструвати якісну гру, втім гравці “Волині” також не могли у повній мірі продемонструвати свою техніку.

На 62 хвилині матчу азовці відкрили рахунок, а згодом “Іллічівець” подвоїв свою перевагу, відправивши суперника у нокдаун. “Волинь” мала чудову нагоду аби відновити інтригу, проте Рамон не зумів реалізувати пенальті. Таким чином, “Іллічівець” завдяки цій перемозі наздогнав за кількістю очок донецький “Металург”, проте варто врахувати те, що у донеччан ще є матч у запасі.

"Волинь" - "Іллічівець" - 0:2

Голи: Полянський 62, Ордець 72

"Волинь" - "Іллічівець" онлайн трансляція матчу.