УКР РУС

Павлов: За кількістю моментів не поступилися

21 серпня 2011 Читать на русском

Прес-конференція головного тренера "Ворскли" Миколи Павлова.

- Торік ми два рази програли "Дніпру" по 0:2, і чотири голи нам забили через наші же помилки. Сьогодні коли був момент у Гладкого - це його індивідуальна майстерність. Але у нас же є капітан! І мушу сказати, що у Ребенка було декілька моментів, які могли принести нам перемогу. В цілому ж, "Дніпро" мав певну перевагу, але по гольовим моментам ми не поступилися. А в якихось моментах мені сподобалися дії наших хлопців, враховуючи, що кількість гравців у нас не така велика, як у "Дніпра". Витримати цей графік дуже складно. І я дуже радий, що у нас всі здорові, у всіх гарний настрій. Ми відчуваємо величезну відповідальність перед усіма, щоб піднести подарунок всім мешканцям Полтави.

- "Дніпро" явно сильніший за "Динамо" Бухарест. Чи був цей матч репетицією перед поєдинком в четвер?

- Я б так не сказав. Коли сидить на лавці, відчуваєш цей нерв зовсім по-іншому. У перші 10 хвилин ми самі винні, що віддали ініціативу румунам. І після серії кутових, попадання в штангу жодна команда не прийде в себе дуже довго. Сьогодні ми це постаралися не допустити, і в перші 10 хвилин була боротьба без небезпечних моментів.

- Чи є пропозиції щодо гравців "Ворскли" від інших клубів?

- Немає і не буде. Поки ми продовжуємо грати в Європі.

- А Янузі?

- Ні. Я б перший про це знав. Тим більше я свого часу грав в "Крильях Совєтов". Його запрошують тільки в збірну Албанії. Він їде туди разом з Даллку.

- Рамос сказав, що з виходом Інкума на їх правому фланзі оборони стало спокійніше.

- Я десь з цим згоден. У них в обороні стало спокійніше. Але у наших воріт на лівому фланзі стало небезпечніше, тому що Кулаков почав грати так, як повинен і як грав у нас. Я хлопцям у перерві говорив, що на його жовтій картці можна заробити ще одну. Мабуть, Хуанде Рамос зрозумів, що є ризик втратити гравця в такій складній грі, і зробив перестановку.