УКР РУС

Павлов: Я став головним винуватцем поразки

28 серпня 2011 Читать на русском

Микола Петрович взяв на себе вину у крупній поразці полтавчан в Маріуполі.

- Думаю, що кардинально помінявши склад, я став головним винуватцем в сьогоднішній поразці. Але, будучи колись футболістом - а це було не так давно - я пам'ятаю стан після вдалих ігор, тим більше після такої серії, яка була у нас, хотілося дати можливість одним відпочити, а іншим вийти на поле. Початок нас обезкуражив, ми могли пропустити м'яч набагато раніше. Перший гол нас надломив, і ми не змогли далі відновитися. Я не зміг психологічно налаштувати футболістів на важку гру. Того бажання, яке у нас було в попередніх матчах, сьогодні не було. Суперник був мотивований на порядок вище, ніж ми. Турнірне становище змушувало господарів грати тільки на перемогу. Це і привело до такого результату. Але хто ж допоможе команді, як не головний тренер, який тут багато років працював?

- Напевно, позначився переліт з Румунії?
- Так, позначився. Але найбільше позначився час початку матчу! Як можна призначати гру на четверту годину, після того, як ми в Бухаресті відіграли при +38 градусів, а тут було +30 градусів? Мабуть, це суперник врахував!

- Чи намагався полтавський клуб спробувати перенести гру на понеділок?
- Намагалися ... Ми просили, але нас не підтримали! Ми і перед грою з "Дніпром", коли київське "Динамо" просило, також хотіли, "Карпати" хотіли. Але "Дніпро" відмовився, "Металіст" зайняв нейтральну позицію. Якби всі попросили, то думаю, ігри би перенесли на осінь, і сил б у нас було побільше. У порівнянні з нашими командами, які беруть участь в Лізі Європи, у нас склад гірший. І кількісно, ​​і кадрово. І ми потрапили в "яму". Добре, що після цієї "ями" є вихідні і ми, можливо, виберемося. Я на це сподіваюся і в цьому не сумніваюся!