УКР РУС

Павлов: Стільки тенденцій зламали, змінимо і цю

25 липня 2011 Читать на русском

Микола Петрович відповів на запитання журналістів після перемоги над донецьким "Металургом".

- Ми дуже переживали сьогодні по ходу гри. Починаючи з "Оболоні" ми почали експериментувати, проводячи по п'ять-сім замін у складі. І всі хлопці виправдовують нашу довіру. У наступній грі повернеться Краснопьоров і нам стане легше. Важко гра складалася, команда гостей досить сильна, з ними ми перевірили, на що готові. Я радий, що мали гольових моментів ми все-таки більше. А те, що ми віддали ініціативу в середині поля, - вірніше, вони її у нас забрали, - говорить про силу їх футболістів. Але й у нас є сильні гравці, наприклад, Закарлюка, який зіграв свій 350 матч.

- Ми забили чотири голи, але стільки ж не реалізували ...

- Нехай будемо забивати по одному голу, але легко перемагати, а не забивати чотири з такими гойдалками. І ми не тільки з ними створюємо моменти, ми, якщо ви помітили, в цьому році постійно створюємо багато нагод. Ми пропустили два - ось це нам не властиво. Правда, зі стандартів - але це така команда, яка постійно нам забиває зі стандартів, і в минулій грі так було, і в позаминулих.

- У "Ворскли" є тенденція після гучних перемог розслаблятися ...

- За три з половиною роки ми стільки тенденцій зламали, що цю неприємну історію теж, сподіваюся, змінимо. Ми трохи стали дорослішими і у нас є гравці, які у важку хвилину поведуть команду за собою, плюс молодь, яка дорослішає на очах. Не буду говорити, про кого я кажу, ви і так всі бачили.

- Не завадило вам важке поле?

- Поле було однакове для всіх. Звичайно, для їх технічних гравців це мінус, а для наших вольових і потужних - Василя Сачка і Янузі - це плюс. Під час нашого першого гола нога у воротаря поїхала, але щастить тому, кому щастить, а Вася там якраз віз захисника на собі і зумів грамотно розпорядитися м'ячем.