УКР РУС

Павлов: Не потиснув руку Кварцяному, тому що він боягуз

1 грудня 2014 Читать на русском

Головний тренер маріупольського "Іллічівця" Микола Павлов розповів про свої стосунки із наставником "Волині" Віталієм Кварцяним.

"Ось зараз "Чорноморець" і "Металіст" перенесли гру, а Керницький (генеральний директор "Чорноморця" - прим.) звинувачує у всьому міліцію, нібито вона не могла забезпечити порядок. Хочу нагадати Керницькому, що в Маріуполі на початку чемпіонату було дуже-дуже спокійно: у нас були всі довідки, гарантії від губернатора, від міліції, від усіх органів, які гарантували безпеку проведення матчу в Маріуполі.

До цього Кварцяний влаштував паніку, не погодившись їхати до Маріуполя. Злякався. Сьогодні я не потиснув йому руку, знаєте чому? Тому що вважаю, що він боягуз! У тому, що два стартові матчі ми не зіграли вдома, винні панове Керницький і Кварцяний. Якби наша команда провела перші два матчі вдома, то від нас би ніхто не пішов, і ми не страждали б як страждаємо зараз і протягом усього цього чемпіонату", - зазначив Павлов під час прес-конференції, повідомляє Football.ua.