УКР РУС

Павлов: Нашим гравцям треба відірвати дещо за таку гру

20 листопада 2011 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Ворскли" Миколи Павлова.

- Побачивши колег з "Оболоні", хочу привітати їх з перемогою. За три гри поміняли трьох тренерів, напевно, нам треба брати з них приклад. Тоді футболісти будуть намагатися на сто відсотків видати найкращу свою гру. А не так, як сьогодні. Я сьогодні вперше не схвально відгукнувся про своїх гравців і головного тренера. Боже спаси, звинувачувати тільки футболістів. Звинувачувати треба головного тренера і гравців, які сьогодні так, м'яко кажучи, осоромилися перед Полтавою і Україною. Адже багато переживають за нашу команду, судячи з відгуків, які я читаю. Люди раділи за нашу команду. А ми сьогодні просто... Жінок в залі немає? Є. Тоді я потерплю. Сказав би, що у курочок яєчка не несуться. А нашим хлопчикам треба відірвати дещо за таку гру, за таке ставлення.

Хоча якби ми забили в першому таймі, "Оболонь" програла б. А так грали до гола, пропустили і запанікували. Провели сьогодні потворний матч. За чотири роки тут ми вже програвали і "Зорі", яка потім вилітала, і "Олександрії", яка бореться, і "Іллічівцю". Сьогодні ось ще й "Оболонь". Я думаю, "Оболонь" нас не дожене, очків нам вистачить, щоб залишитися у Прем'єр-лізі. Це говорить про недооцінку суперника. Як би ми не виправдовувалися - винен головний тренер. Повірте мені, що і футболістам дістанеться і сьогодні, і завтра, і післязавтра. Вони в мене відпочинуть у відпустці... Те, що ми робили на полі сьогодні, не влазить у жодні рамки. Якщо є питання - я відповім. Чого принишкли? Злякалися?

- Міжсезоння близько, є плани щодо посилення складу?

- Я сподівався, що до літа ми дотягнемо. Скажу чому - влітку буде велика перерва. За три місяці ми зможемо добре зміцнитися. А зараз ми дамо можливість футболістам у яких закінчуються контракти дограти до літа. Провести декого, і подарувати машину тому, хто заслужив. А потім займатися селекцією. Одна кандидатура для конкуренції у нас вже є. Я сподіваюся, що наша молодь ще нам допоможе. Свіжа кров необхідна. Удачі вам! "Оболоні" удачі!