УКР РУС

Павлов: Хацкевич вже не вперше довіряє молодому гравцеві і він цю довіру виправдовує

2 квітня 2018 Читать на русском

Президент Всеукраїнського об’єднання футбольних тренерів Микола Павлов прокоментував протистояння Динамо та Маріуполя.

За словами Миколи Павлова, Динамо провалило перший тайм через хвилювання молодих футболістів. Про це він розповів порталу 1927.kiev.ua.

"Ціна матчу була дуже високою – хлопці перехвилювалися. В складі киян було багато молодих гравців, які ще не мають достатнього досвіду.

В другому таймі все змінилося, бо потрібно було обов'язково вигравати. Спрацювала вдала заміна тренера. Вже не вперше Хацкевич проявляє таку тренерську гнучкість, випускаючи молодого гравця на заміну, довіряє йому і він цю довіру виправдовує.

Зачіска в Шапаренка вже стала набагато коротша. По-моєму, це була його перша гра на стадіоні ім. Бойка. За дії в цьому матчі Миколу можна тільки похвалити. Тим більше, Коля повернувся додому, в Маріуполь. Мабуть, зустрівся з однокласниками, друзями, це його окрилило, хотів себе показати і я за нього дуже радий", – сказав Павлов.

Також він дав оцінку діям арбітра матчу Юрія Можаровського.

"Можаровський – дуже хороший суддя. Я його давно знаю. Як правило, він судить дуже добре. Молодці, що йому довірили таку гру. Думаю, ніяких питань у жодної із сторін після матчу не було", – додав Павлов.

Нагадаємо, Динамо у драматичному матчі обіграло Маріуполь з рахунком 3:2.

"Шапаренко нагадує молодого Мунтяна". Чому героя Динамо зарано хвалити, а Шахтар – це гроші Ахметова і бразильці