УКР РУС

Павлов: Було б логічно перейменувати "Іллічівець" на "Азовець"

1 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов поділився думкою про можливе перейменування клубу.

"Я, як і багато моїх колег по Прем'єр-лізі, є тренером більш старої формації, тому до ініціатив про перейменування клубів і стадіонів ставлюся більш стримано, ніж молоде покоління. Звичайно, ми в курсі про те, що прийнятий закон про декомунізацію та "Іллічівець" тепер потрапляє під цю вимогу.

Зараз, звичайно, для нас куди важливіше взагалі зберегти команду і клуб, оскільки наприкінці травня у нас у всіх закінчуються контракти. Тому ми поки що більше думаємо про збереження прописки в Прем'єр-лізі.

Якщо ж говорити про перейменування клубу, то назва "Іллічівець" виглядала цілком логічною, оскільки головний спонсор команди - комбінат імені Ілліча, і іншої назви команди, напевно, бути й не могло. Таким було рішення президента нашого клубу Володимира Семеновича Бойка, і тільки він може поміняти назву клубу.

Якщо ж говорити про можливі нові варіантах назви клубу, то "Шахтар" вже у Прем'єр-лізі є, як і два "Металурга". Оскільки Маріуполь розташований біля берегів Азовського моря, напевно, було б логічно назвати команду "Азовець", оскільки "Азов" вже зайнятий добровольчим батальйоном", - сказав Павлов.