УКР РУС

Павлів: Новий гендиректор "Карпат" продавав і купляв матчі

30 серпня 2015 Читать на русском

Лідер фанатського руху "Карпат" "Завжди Вірні" Тарас Павлів поділився думкою про призначення Юрія Дячука-Ставицького на посаду гендиректора львівського клубу.

"Нічого позитивного від приходу Юрія Дячука-Ставицького я не чекаю. Можна чекати чого завгодно. Навіть нового скандалу з купівлею матчів. Це людина, яка купувала і продавала матчі. Ми повертаємося назад в 1980-і і 1990-і. Ні футболісти, ні Петро Петрович Димінський можуть не знати, що він домовиться з суддями про лояльність і говоритиме, що священик в церкві йому сказав, що так можна. Він скаже: "Я бачу, що весь стадіон хоче, щоб "Карпати" виграли, і я знаю як допомогти! Я домовлюся з суддями і буду героєм для цих людей". Це радянська політика.

Я особисто говорив з Дячуком-Ставицьким про такий підхід і пояснював, що так робити не можна. Уболівальникам такі перемоги не потрібні, але він буде свято впевнений, що вчинив так, як потрібно. Один з найбільш красномовних прикладів: він розповідав, що сповідався в церкві, і священик сказав, що це нормально. Що після цього говорити?", - сказав Павлів.

Нагадаємо, на що Юрій Дячук-Ставицький обійняв посаду гендиректора "Карпат", змінивши Ігоря Дедишина.