УКР РУС

Павелко: Скоро в багатьох подвір'ях з'являться сучасні футбольні поля та майданчики

2 березня 2018 Читать на русском

Президент ФФУ Андрій Павелко поділився планами щодо покращення умов для гри в футбол у подвір'ях.

Андрій Павелко написав у своєму Фейсбук, що скоро в багатьох подвір'ях будуть комфортні умови для футболу та інших видів спорту, а також запевнив, що завдяки цьому вдасться нав'язати справжню боротьбу комп'ютерним іграм.

"Слідом за першою лінією заводу ФФУ Продакшн, відкритої лише кілька місяців тому і яка вже виробляє високоякісне покриття для футбольних полів і майданчиків, федерація підготувала всій Україні ще один подарунок – запуск нової лінії підприємства з виготовлення гумової крихти для футбольних полів, міні-полів і покриття для мультифункціональних спортивних майданчиків.

Таблиця трансферів УПЛ, зима 2018

Нова лінія буде виконувати відразу дві важливі функції: налагоджена на заводі переробка великогабаритних шин дозволить зменшити кількість шкідливих відходів в нашій країні, а виготовлення з отриманої сировини якісного і безпечного спортивного покриття стане інвестицією в здорове майбутнє всієї нації.

Судячи з кількості заявок і інтересу представників регіонів, попит на продукцію заводу зараз дуже високий. Це означає, що незабаром в багатьох дворах, школах і секціях по всій країні з'являться нові сучасні поля і майданчики для футболу та інших видів спорту.

За допомогою якісних майданчиків і полів ми зможемо кинути виклик комп'ютерним іграм і віртуальній реальності, які позбавляють наших дітей і молодь справжнього спілкування з однолітками, живих емоцій і здорового розвитку. Чим більш доступним буде спорт в нашій країні, тим здоровіше і успішніше будуть наші діти, а в майбутньому і вся Україна!", – написав Павелко.