УКР РУС

Павелко про фінал ЛЧ на НСК "Олімпійський": За 6 років не було вкладено жодної гривні в технічний контроль над станом стадіону

12 грудня 2017 Читать на русском

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко на церемонії "Футбольні зірки України-2017" розповів Футбол 24 про те, як йде підготовка до проведення фіналу Ліги чемпіонів 2018 року в Києві.

"Я хочу сказати, що на зло всім недоброзичливцям у нас все добре. Я маю на увазі і наших зовнішніх "доброзичливців", які, я думаю, досі до цього не рівно дихають.

Прокуратура оголосила про підозру трьом людям у справі розкрадання коштів на реконструкції НСК "Олімпійський" до Євро-2012. Про кого йдеться?

У нас зараз робота в самому розпалі. Маса деталей, які опрацьовуються. До самого свята залишається вже не так і багато часу. У нас завжди бувають делегації УЄФА з різних питань. Було багато завдань, контрольних точок, які треба було проконтролювати. Ми пройшли смугу складних рішень і сьогодні залишилися буквально контрольні моменти.

Щодо готелів, транспорту, логістики питання практично вирішені. А з "Олімпійським" дійсно був ряд питань, що стосуються старих накопичених проблем, які ніхто не вирішував. За 6 років не було вкладено жодної гривні в простий технічний контроль над станом стадіону. І справа навіть не тільки в фіналі Ліги чемпіонів – цей стадіон просто повинен бути в належному стані.

Ми хочемо зробити все на найвищому рівні. Плануємо провести ряд заходів з популяризації футболу, жіночого футболу, оскільки Київ прийме і фінал жіночої Ліги чемпіонів. Хочемо провести з УЄФА ряд соціальних проектів, зокрема, для дітей героїв АТО і дітей-переселенців. Щоб Кубок Ліги чемпіонів міг проїхати містами нашої країни, тому що це свято не тільки для Києва, а й для всієї України", – розповів Павелко в коментарі Футбол 24.

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: Шевченко та Андрущак стали амбасадорами