УКР РУС

Павелко про договірні матчі: Не повинно бути прізвищ і клубів, які будуть недоторканними

23 травня 2018 Читать на русском

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко прокоментував масове розслідування договірних матчів.

"Як далеко це може зайти? Обмежень в цій справі ми не ставимо. І головний мій меседж тут – не повинно бути прізвищ і клубів, які будуть недоторканними. Будь-які результати слідства ми будемо поважати, і нікому ніяких поблажок не буде.

Якщо ми побачимо, що рівень розслідування треба буде підвищити і посилити можливе покарання, ми це зробимо. Наш закон повинен бути головним інструментом для покарань за корупцію в українському футболі. Ми зацікавлені виявити всі факти, щоб викорінити цю хворобу.

Масова облава МВС щодо договірних матчів: що це було і навіщо

Сьогодні вже в шести судах різних регіонів були отримані позови з проханням обмежити дію рішень в рамках операції по боротьбі з договірними матчами. Не знаю, як буде розвиватися ситуація далі, але це вже явно схоже, що ми комусь "наступили на мозоль". Мені це нагадує 90-ті.

Тут відразу в 6-ти судах подаються однакові позови, які спрямовані проти нас. Але ми будемо йти до кінця, і нинішня операція може стати ниточкою, яка виведе слідство на інші справи і на інших людей, причетних до договірних матчів", – цитує Павелко видання sportarena.

Брифінг у МВС про договірні матчі в Україні: 35 клубів, два факти передачі хабара та усі подробиці