УКР РУС

Павелко: Приїхали не просто ультрас Десни, а, наскільки я знаю, були проплачені "тітушки"

16 червня 2017 Читать на русском

Переобраний президент ФФУ Андрій Павелко відповів на питання журналістів на прес-конференції у Будинку Футболу.

"Чому так багато охорони? Всі події, які потрібно забезпечити охороною – це робота всіх наших державних органів. Приїхали не просто ультрас Десни, а, наскільки я знаю, були проплачені "тітушки", які могли організувати будь-які ненормальні акції, як на 9 травня у Дніпрі та інших містах. Така система ще працює у нас в Україні. Комусь вигідні такі акції з політичної точки зору.

Навіщо збільшили термін президентства? З 2007 по 2012 рік вже був 5-річний термін. Потім були зміни в керівництві і якось це змінилося. Але не змінилося це у регіональних федераціях. Після того, як ми запропонували об'єднати всі правила регіональних федерацій, УЄФА нам дав оцінку та сказав, що дійсно нам треба це зробити. Всі регіональні федерації підтримали та попросили зробити 5-річний термін.

Навіщо ввели представників спонсорів у керівництво ФФУ? Я думаю, що в Україні зараз дуже важка економічна ситуація, тому вважаю, що всі люди, які мають чесний та відкритий бізнес, мають можливість підтримувати наш фонд. Чому не залучити їх в одну нашу велику футбольну сім'ю? Це відкритий діалог, хороша можливість розвивати маркетингові ходи. Давайте дамо час та потім зробимо висновки, як працюватиме ця система єдиної команди", – сказав Павелко на прес-конференції.

Нагадаємо, що Андрій Павелко переобраний президентом ФФУ.