УКР РУС

Павелко привітав Одесу з Всеукраїнським днем футболу кубками Ліги чемпіонів

30 квітня 2018 Читать на русском

29 квітня голова ФФУ Андрій Павелко привіз кубки Ліги чемпіонів в Одесу.

Сфотографуватись з кубками Ліги чемпіонів в парку Шевченка на Алеї зірок в Одесі мав змогу кожен бажаючий. Але першими у Всеукраїнський день футболу це змогли зробити юні футболісти з Одещини, яких привітали президент Федерації футболу України Андрій Павелко та голова Одеської обласної державної адміністрації, президент обласної федерації футболу Максим Степанов. У заході на стадіоні Чорноморець взяли участь гравці понад 20-ти дитячих футбольних команд, повідомляє сайт ФФУ.

"Щиро вітаю вас із Всеукраїнським днем футболу! Цей рік є особливим для всієї футбольної України, адже невдовзі, вже менш ніж за місяць, у Києві відбудуться фінальні поєдинки Ліги чемпіонів УЄФА серед чоловічих та жіночих команд", – звернувся до юних футболістів Андрій Павелко.

Максим Степанов привітавши юних футболістів та вболівальників, запевнив, що розвиток футболу на Одещині продовжиться, незважаючи на будь-які труднощі.

"Наші маленькі спортсмени — це майбутні зірки українського футболу, я в цьому переконаний. Вони повинні бачити такі стимули у вигляді кубків, до яких вони прагнуть. Робота, яку ми розпочали щодо розвитку футболу в Одеській області – зокрема, це програма з будівництва футбольних полів – має на меті, аби в кожному, навіть невеликому, населеному пункті в дітей була можливість займатися спортом. Ми повинні згадати, що нам є чим пишатися у футболі, що наш Чорноморець – команда з великими традиціями", – підкреслив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 квітня, кубки Ліги чемпіонів зустрічатиме Львів (17.00—21.00, сквер братів Рогатинців біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу).

Андрій Шевченко та Віталій Кличко знялись у відео, присвяченому фіналу ЛЧ