УКР РУС

Павелко претендує на посаду віце-президента УЄФА, – джерело

13 березня 2023 Читать на русском

Очільник УАФ Андрій Павелко може стати одним з заступників Александера Чеферіна у головній футбольній організації Європи.

"За нашою інформацією, яку було отримано з джерел всередині УАФ ще декілька днів тому, пан Павелко на легкій адреналіновій хвилі тимчасових ситуаційних успіхів бою з ворогами різко змінив плани на майбутнє.

Україна може втратити шанс на проведення ЧС-2030 – Іспанія підшукала нам заміну

А вони прості. Замість тривіального переобрання у члени виконкому УЄФА на наступні 4 роки, Павелко підвищив планку. Цілком можливо, що наприкінці березня на конгресі УЄФА ми матимемо "честь" споглядати коронацію цього суб'єкта в ранг одного з віце-президентів УЄФА.

Активну закулісну роботу з головами національних асоціацій розпочато. Негласне добро Чеферіна отримано. Достовірність нашої інформації перевіримо вже найближчими днями", – повідомляє Telegram-канал Динамо Київ Inside.

Нагадаємо, що Андрія Павелка рішенням суду тимчасово відсторонили від посади президента УАФ, хоча асоціація спростувала цю інформацію. 47-річного Павелка раніше випустили на волю під заставу у близько 10 мільйонів гривень. Його, зокрема, підозрюють у розкраданні коштів під час будівництва заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.

"Закуплявся на Привозі – звідти у збірну поїхав": батько чемпіона світу – драма з Чорноморцем, медовий місяць зі Сабо