УКР РУС

Павелко назвав два фактори, які можуть завадити відновити сезон УПЛ

23 квітня 2020 Читать на русском

Президент УАФ Андрій Павелко сподівається, що нинішній сезон чемпіонату України вдасться завершити.

"Чемпіонат України і Кубок України мають бути дограні, як мають бути дограні всі матчі чемпіонатів інших європейських асоціацій. Такою була і є позиція Виконкому УЄФА, в онлайн-засіданні якого сьогодні взяв участь. Відтак, переможці національних клубних змагань і учасники єврокубків від України визначатимуться за спортивним принципом – це пріоритет №1!

Євро-2020: УЄФА достроково виплатить клубам 70 млн євро попри перенесення турніру

Завадити завершенню чемпіонату УПЛ і розіграшу Кубка України може лише продовження урядом дії рішення про неможливість проведення футбольних змагань чи непереборні економічні складнощі. Але, як і вся футбольна родина нашої країни, дуже сподіваюсь, що цього не станеться.

Європейський та український футбол зараз переживають дуже складні часи. Дуже вдячний всім клубам і особисто президентам, а також керівництву обласних асоціацій, які долучилися до ініціативи УАФ і допомагають медикам, що зараз на передовій у боротьбі з COVID-19. Разом подолаємо всі випробування і дружня футбольна родина України ставатиме лише сильнішою", – написав Павелко на своїй сторінці у Facebook.

УЄФА оголосив офіційне рішення щодо завершення сезону та допуску клубів у єврокубки – погані новини для Динамо