УКР РУС

Павелко: Динамо та Маріуполь можуть самі домовитися про місце проведення матчу

23 серпня 2017 Читать на русском

Президент ФФУ Андрій Павелко розповів про засідання Виконкому ФФУ, на якому було прийнято рішення проводити матч Маріуполь – Динамо у прифронтовому місті.

"Була дискусія, висловлювалися різні думки і пропозиції. Одна із яких: поєдинок першого кола провести у Києві, другого кола – у Маріуполі. Але до цього рішення мають прийти обидві команди. Має бути дотриманий принцип рівності сторін.

Якщо клуби домовляться, ФФУ и УПЛ завжди підуть їм назустріч. І сьогодні ніхто не забороняє обом командам вирішити це питання, не виносячи його у публічну площину.

Виконком ФФУ підтвердив рішення провести матч Маріуполь – Динамо в Маріуполі

Найголовніше на сьогодні, щоб в українському футболі був мир не лише на стадіонах, а й у кабінетах, у взаєминах між клубами, у їхніх стосунках з Федерацією, Прем’єр-лігою. Футбол має об’єднувати, а не сварити. Мета Федерації полягає в тому, щоб клуби не отримували штрафні санкції, покарання у вигляді технічних поразок, а всі свої суперечки вирішували виключно на футбольному полі. У дружній атмосфері, за присутності тисяч глядачів, і всі отримували радість від футболу", – цитує Павелка офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, що матч Маріуполь – Динамо повинен розпочатися в неділю, 27-го серпня, о 17:00.

Віце-президент ФФУ Собуцький: Тим, що Динамо не їде в Маріуполь, воно розриває Україну