УКР РУС

Павелко: Чеферін виявився фартовим для збірної України

13 листопада 2016 Читать на русском

Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував присутність на матчі Україна – Фінляндія очільника УЄФА Александера Чеферіна.

"Президент УЄФА Александер Чеферін приїхав на фарт і приніс нам удачу. Так що тепер будемо його запрошувати на всі наші ігри. Чеферін вражений візитом в Україну. Він вже назвав нас чемпіонами по гостинності.

Найголовніше, що за допомогою УЄФА ми повертаємо міжнародний футбол в інші міста, крім Києва. Є цільова програма з підтримки дитячо-юнацького футболу, турнірів для дітей-переселенців, програма "хет-трик". Будуємо за допомогою УЄФА футбольні майданчики. У розробці багато різних проектів. Чеферін сказав, що буде акцентувати увагу на "маленьких" федераціях. Для них будуть нові програми. Найголовніше, що є розуміння і під порожні витрати УЄФА грошей не виділить, тільки під конкретні програми, які будуть запропоновані.

У другому таймі збірна України грала фактично на утримання рахунку? Хотілося піти на зимову перерву на другому місці. Позначилася велика відповідальність за результат і хлопці думали про те, щоб не пропустити випадковий гол. Був у Коноплянки шикарний момент поставити крапку в матчі. Крім того, хочу привітати з дебютом Віктора Циганкова, який вийшов на заміну і зовсім не загубився в грі. Процес побудови нової збірної триває", – розповів Павелко.

Україна мінімально обіграла Фінляндію в рамках відбору до ЧС-2018. Відео гола та огляд матчу. Андрій Шевченко залишився задоволений результатом гри, а Євген Коноплянка заявив, що готовий не забивати до кінця кар’єри, якщо буде і надалі віддавати такі гольові передачі, як на Кравця