УКР РУС

Патріот "Динамо" та Америки. Життя Александара Драговіча за межами поля

6 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" прочиняє двері у приватне життя австрійського центрбека київського "Динамо".

Два з половиною роки тому перспективний захисник швейцарського "Базеля" перейшов у київське "Динамо". З того часу Євгена Хачеріді нереально уявити без австрійського партнера - Александара Драговіча. Драго швидко адаптувався до життя в Україні. Він із величезною повагою ставиться до українського народу, а також є патріотом "Динамо". "У "Шахтар" не перейду ніколи", - запевнив Алекс раз і назавжди.

Сьогодні центрбеку виповнюється 25 років. Розкриємо Instagram Драговіча, щоб пізнати іменинника не тільки з футбольного боку. Топ-15 фото - вже і негайно до вашої уваги.

*******

1. Разом із збірною Австрії Александар Драговіч пробився у фінальну частину Євро-2016. У національній команді динамівець найтісніше товаришує із форвардом "Сток Сіті" Марко Арнаутовічем, який називає його "My little brother".

2. Зустрічається із дівчиною Мариною, яка, за словами самого Драговіча, частіше перебуває в Австрії, ніж в Україні. Кожна зустріч парочки - дуже цінна для обох.

3. Рубає у FIFA, як пацан :) І нехай зачекають всі клопоти.

4. Дуже любить плавати. Напевно, це одна з його найулюбленіших відновлювальних процедур.

5. Стежить за чемпіонатом Національної футбольної ліги (НФЛ), а Супер Боул - фінальний матч сезону - це для Драговіча подія, яка підлягає обов'язковому перегляду.

6. Новий, 2016-й рік Драго зустрів у Нью-Йорку разом із коханою.

7. Та й взагалі Алекса можна вважати патріотом американського способу життя. Подивіться, як гордо він розгорнув державний стяг США на пляжі Маямі.

8. Якщо вже відпочивати - то відпочивати у теплих краях, де водичка і сонце. На зимових курортах Драговіч практично не помічений.

9. Навіть у Києві австрієць примудряється знайти можливість, щоб позасмагати.

10. Якщо вам колись трапиться нагода почастувати Драговіча, то чаю йому краще не пропонувати. Лише кава!

11. Полюбляє експериментувати із зачісками. А наприкінці минулого року перефарбувався у блондина - програв парі.

12. Драго - допитливий і любить незвичні ракурси. Проникнути у кабіну пілотів літака? Запросто!

13. Фотографи приперли австрійського легіонера до стіни, загнали у глухий кут. А він і не проти позувати.

14. Рекламує разом із Мораєсом і Теодорчиком динамівську атрибутику. Де-небудь на Борщагівці пацани сприйняли б це тріо за своїх.

15. Іноді Александар Драговіч виходить в місто і сміливо крокує київськими тротуарами. Впізнати його не так просто. Але ви вже постарайтеся, щоб не змарнувати свій шанс на автограф або селфі.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Проти Саакашвілі, але за Шеву. Як живеться Кахаберу Каладзе