УКР РУС

Пас: Отримав дуже хороші відгуки про "Карпати", Україна – це Європа

2 лютого 2017 Читать на русском

Аргентинський захисник Крістіан Пас прокоментував свій перехід з "Темперлея" у "Карпати".

"Дуже важливий крок у моєму житті. Перш за все, Україна – це Європа. Я приїхав сюди, аби розвинути свої можливості як футболіста. Отримав дуже хороші відгуки про львівський клуб, вважаю, що це початок нового етапу моєї футбольної кар’єри. Львів – новий виклик для мене, який мені подобається.

Коли дізнався про інтерес "Карпат", то в першу чергу зайшов на офіційний сайт і передивився майже всю інформацію, починаючи від стадіону, де грає команда, і закінчуючи своїми майбутніми партнерами.

З Густаво Бланко-Лещуком я тримав контакт. Зокрема і завдяки його словам я погодився на переїзд. Він дуже позитивно описав "Карпати". Погода? Насправді, ситуація дуже відрізняється, оскільки зараз в Аргентині +35°С (сміється). Приїхавши сюди, був надзвичайно вражений, адже у мене на батьківщині це досить незвичне явище – побачити сніг", – розповів Пас.

Офіційно: Крістіан Пас – гравець "Карпат"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу