УКР РУС

Парцванія: Україна та Росія - брати. Вони не повинні воювати лише тому, що так комусь захотілось

21 серпня 2015 Читать на русском

Український захисник донецького "Олімпіка", який народився в Тбілісі, Темур Парцванія прокоментував політичну ситуацію в Україні.

"Коли в Грузії була війна, я був в Україні. Дзвонив рідним і кликав до Києва. У Зугдіді якраз стріляли - це недалеко від Абхазії. Грузинів в Абхазію не пускають. Це країна за типом "ДНР". Але абхаз може заїхати до Грузії.

У нас є український паспорт, тато хотів потрапити до Абхазії. Його туди не пустили, сказали їхати в якийсь штаб. Він не став цим займатися. Грузини виїхали з тієї території. Абхазці, які хотіли залишитися з Росією, там живуть. А що там хорошого в руїнах? Якщо їм добре жити в руїнах, то нехай живуть у руїнах. Подивіться, як Грузія живе.

Коли почалася війна в Україні, все скидалося на події в Грузії. Я дуже переживаю через це. Складно приймати смерті молодих хлопців.

Для мене є незрозумілим, як можуть Україна і Росія воювати. Це брати. Це майже однакові народи. Просто тому, що одній людині так захотілося?"- зазначив Парцванія.

Відзначимо, що Темур Парцванія народився в Грузії, однак в 2008-му році прийняв українське громадянство.

В УПЛ 24-річний захисник захищав кольори запорізького "Металурга" та луцької "Волині", а нещодавно став гравцем "Олімпіка".

Читайте також:
Ленс: Агресія Росії змусила мене покинути Київ