УКР РУС

Інтер на останніх хвилинах вирвав перемогу в Сампдорії: 5 тур Серії А, матчі суботи

22 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 5 туру італійської Серії А Парма здобула переконливу перемогу над Кальярі, Фіорентина розгромила сенсаційного лідера чемпіонату СПАЛ, Інтер в компенсований час вирвав перемогу в Сампдорії завдяки голу Брозовіча.

Парма здобула впевнену перемогу над Кальярі. В першому таймі після незрозумілих дій воротаря відзначився Інглезе, а в другому Жервінью класним ударом від стійки подвоїв перевагу пармезанців.

Фіорентина не зазнала проблем в матчі зі СПАЛом. Рахунок відкрив П'яца, а за 10 хвилин перевагу подвоїв Міленковіч. Крапку в матчі поставив К'єза.

Атлетіко здобув переконливу перемогу над Хетафе: 5 тур Ла Ліги, матчі суботи

Інтер так і не зумів обіграти Сампдорію. Міланці могли вийти вперед в рахунку ще в першому таймі, але гол Наінголлана відмінив суддя після перегляду відеоповтору. Другий тайм був повністю за Інтером, але "чорно-сині" не могли реалізувати хоча б один зі своїх моментів. Але вже в компенсований час Брозовіч потужним ударом з меж штрафного приніс перемогу Інтеру.

Завдяки цій перемозі Парма набрала 7 очок і піднялась на 7 місце, тоді як Кальярі з 5 пунктами залишилась на 13 позиції. Фіорентина набрала 10 очок і піднялась на 2 сходинку турнірної таблиці, а СПАЛ з 9 пунктами опустився на 5 позицію.

Тоттенхем мінімально обіграв Брайтон: 6 тур АПЛ, матчі суботи

Чемпіонат Італії 2018/19, 5 тур

Парма – Кальярі – 2:0

Голи: Інглезе, 20, Жервінью, 47

Фіорентина – СПАЛ – 3:0

Голи: П'яца, 18, Міленковіч, 28, К'єза, 56

Сампдорія – Інтер – 0:1

Гол: Брозовіч, 90+3