УКР РУС

Parimatch стала офіційним партнером збірної України

4 серпня 2016 Читать на русском

ТМ "Parimatch" тривалий час співпрацює з Прем’єр-лігою, а наразі прийняла рішення про розширення своєї присутності в українському футболі, ставши офіційним партнером національної збірної України у кваліфікації до ЧС-2018.

4 серпня у Будинку футболу відбулась прес-конференція з нагоди старту співпраці Федерації футболу України та ТМ "Parimatch".

"Для ТМ "Parimatch" підтримка футболу національного рівня має особливе значення. Ми вбачаємо значні перспективи, безпосередньо, в розвитку футболу і хочемо максимально сприяти цьому, долучаючись до різноманітних партнерських програм та ініціатив. Сподіваємося, наша співпраця дозволить національній збірній команді України з футболу вдало провести непростий етап кваліфікації Кубку світу ФІФА 2018 та подарує шанувальникам ряд знакових моментів", – акцентував представник ТМ "Parimatch" Вадим Ярославович Місюра.

"Менш ніж за місяць національна збірна команда України з футболу проведе перший матч кваліфікації чемпіонату світу 2018 року. Шанувальники футболу вже оцінили відбірну групу І, до якої входить наша команда, як одну з найбільш інтригуючих. Адже, незважаючи на географію команд-учасниць та відмінності у школах футболу, команди знаходяться на близьких рівнях у рейтингах FIFA. Тож кожен матч буде сповнений сюрпризів. І нам надзвичайно приємно, що на цьому, відповідальному для головної команди країни етапі, до числа наших партнерів долучилась ТМ "Parimatch". Впевнені, працюючи разом, ми зможемо забезпечити гідний результат спорту №1 в Україні", – зауважив віце-президент Федерації футболу України Олег Валерійович Шкреба.

"Перш за все, хочу подякувати керівництву Федерації футболу України за запрошення взяти участь у цьому заході. Мені надзвичайно імпонує співпраця ФФУ з ТМ "Parimatch", і я вбачаю у цьому партнерстві значні перспективи. Я переконаний, що ці починання зможуть втілитися у цілком конкретні результати", – відзначив гість заходу Франческо Баранка, генеральний директор міжнародної компанії "Federbet", що займається питаннями виявлення матчів з фіксованими результатами.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях