УКР РУС

Парад червоних карток, феєрія Бентеке і Гомеса. Результати 35 туру АПЛ

2 травня 2015 Читать на русском

"Астон Вілла" і "Сандерленд" здобувають надважливі перемоги над фаворитами, а Джеррард, не реалізувавши пенальті, все ж приносить звитягу "Ліверпулю".

Особливо ефектну стрілянину влаштували "Вілла" і її гість - "Евертон". Початок заклали бельгійські форварди: Бентеке оформив "дубль", а Лукаку відіграв один гол. Переломним став влучний постріл Клеверлі, який довів рахунок до 3:1. Після цього стало зрозуміло, що "іриски" вже не зуміють уникнути поразки, хоча вони й билися до кінця.

Не відстає від бірмінгемців і "Сандерленд". Дубль Гомеса приніс "котам" надважливу перемогу над "Сотоном". Причому, Хорді оформив дубль двома вивіреними ударами з "позначки". Суттєвий матеріальний здобуток не позбавив команду Адвоката зони вильоту, проте допоміг продовжувати гонитву за "Лестером".

А ось "Бернлі" і КПР, схоже, можуть бронювати собі квитки у Чемпіоншип. Сьогодні обидві команди програли, обидві закінчували матчі в меншості. Цікаво, що Стівен Джеррард не забив із "позначки", і "обручі" мали непогані шанси вивезти із "Енфілда" один бал. Проте Стівен таки реабілітувався, відзначившись із гри. 

Поєдинок між "Суонсі" і "Стоком" нічого не вирішував, тож переміг той, хто мав підтримку рідних стін. До слова, одразу у чотирьох матчах були продемонстровані червоні картки, що стало продовженням феєрії, закладеної "Ньюкаслом".

"Астон Вілла" - "Евертон" - 3:2 (2:0)

Голи: Бентеке, 10, 45+1, Клеверлі, 65 - Лукаку, 59, з пен., Ягелка, 90+2

"Ліверпуль" - КПР - 2:1 (1:0)

Голи: Коутінью, 20, Джеррард, 87 - Фер, 73

На 79-ій хвилині Джеррард не реалізував пенальті, а на 82-ій - вилучений Онуоха

"Сандерленд" - "Саутгемптон" - 2:1 (1:1)

Голи: Гомес, 21, 55, обидва - з пен. - Мане, 23

На 54-ій хвилині вилучений Ворд-Праус ("Сотон")

"Суонсі" - "Сток Сіті" - 2:0 (0:0)

Голи: Монтеро, 76, Кі, 90+2

На 84-ій хвилині вилучений Вілсон ("Сток")

"Вест Хем" - "Бернлі" - 1:0 (1:0)

Гол: Нобл, 25, з пен.

На 24 хвилині вилучений Дафф ("Б")