УКР РУС

Папіс Сіссе: Змалечку мріяв про "Реал". ВІДЕО

8 травня 2012 Читать на русском

Один з найгучніших гравців англійської Прем'єр-ліги, автор надзвичайної краси голу у ворота "Челсі" (0:2) - нападник "Ньюкасла" Папіс Сіссе - розповів, що з малих років мріє пограти за мадридський "Реал".

Нападник збірної Сенегалу перейшов до лав "сорок" взимку 2012-го з німецького "Фрайбурга" за 12 мільйонів євро й одразу ж став зіркою англійської ліги, забивши 13 голів у 13 матчах.

Сіссе перебуває на олівці кількох грандів європейського футболу, проте сенегалець чітко висловлює своє бажання - грати за "Реал Мадрид" В інтерв'ю французькому L’Equipe Папіс сказав:

"Моєю метою у тривалій перспективі є гра в найкращих клубах, перемога В Кубку Африканських Націй і, чому б ні, тріумф у Лізі чемпіонів. Змалечку люблю "Реал Мадрид", але сьогодні я гравець "Ньюкасла". Так, це не "Манчестер Юнайтед" чи "Манчестер Сіті", але це також великий клуб".

Нагадаємо, нещодавно у матчі 34-го туру АПЛ на "Стемфорд Брідж", в якому "Ньюкасл" здолав "Челсі", Папіс Сіссе став автором дубля чарівних голів, з яких один був просто неперевершений.