УКР РУС

Папа, Паст і Пластун. Символічна збірна 24 туру УПЛ

18 травня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" пропонує свій варіант найкращих гравців 24 туру УПЛ.

Євген Паст. Голкіпер "Чорноморця" неодноразово рятував ворота після огріхів оборони. Одним зі своїх вкидань через все поле вивів партнера сам на сам, проте той влучив у поперечину. Великою мірою завдяки Пасту "моряки" відстояли нічию і здобули один бал.

Домагой Віда. Хорватський захисник "Динамо" своїм голом у ворота "Дніпра" приніс чемпіонство киянам, на яке столичний клуб чекав п'ять років. 

Ігор Пластун. Центрбек "Карпат" встановив паритет у поєдинку із "Зорею". Завдяки голу Пластуна "леви" змогли заробити один бал, який є дуже важливим для команди з точки зору збереження прописки в еліті.

Папа Гуйє. Сенегалець чудово справляється зі своїми обов'язками у чемпіонаті України, якісно підміняючи Дугласа. Страхував партнерів, допомагав молодому Сватку, зняв практично весь "другий поверх".

Желько Любеновіч. Мало хто пам'ятає голи Любеновіча головою, але, виявляється, балканець вправно забиває і з другого поверху. Чудовий гол забив Любеновіч "Карпатам", відкривши рахунок. Ще одне взяття воріт хавбека луганців було скасоване арбітром, як виявилось потім - помилково.

Ігор Тищенко. Не клеїлась гра у півзахисника "Олімпіка" останнім часом, як і у всієї команди. Сам гравець чимало помилявся, що призводило до пропущених голів. Однак Тищенко переборов усі негаразди і привів "Олімпік" до першої перемоги в УПЛ у 2015 році. Розкішний гол в стилі Ван Бастена і гольова передача в активі півзахисника.

Алекс Тейшейра. За відсутності Луїса Адріано роль бомбардира взяв на себе плеймейкер "гірників". Тейшейра відзначився вишуканим дублем у донецькому дербі і привів команду до перемоги. Бразилець продовжує боротись за звання найкращого голеадора вітчизняної першості.

Андрій Ярмоленко. Важко було розгулятись вінгеру "Динамо" у грі з "Дніпром". Щільна опіка ніяк не давала Ярмоленку демонструвати свої найкращі якості. Проте, коли суперники підсіли фізично, Ярмоленко почав створювати моменти біля воріт "Дніпра" у своєму стилі.

Дуглас Коста. Бразилець якісно провів матч проти "Металурга". Відпрацьовував і на оборону і звісно ж розганяв атаки. Рейд Кости від своєї штрафної зони до чужої і гольовий пас на Тейшейру - еталон контратакувальної гри у виконанні гравця "селесао".

Ерік Бікфалві. Румунський нападник штампує гол за голом. Цього разу жертвою Еріка стала "Говерла". Форвард лучан забив переможний гол і знову очолив бомбардирський залік з 15 голами в активі.

Олександр Ковпак. Ще одним форвардом, який вражає ворота суперників регулярно є Ковпак. У матчі з "Іллічівцем" зрівняв рахунок чудовим ударом головою, в найкращих традиціях центрфорвардів.