УКР РУС

Папа Гуйє: Зміна президента України сильно вплинула на "Металіст"

4 червня 2014 Читать на русском

Захисник "Металіста" Папа Гуйє підбив підсумки сезону і заявив, що не збирається залишати харківський клуб попри велику кількість пропозицій.

- Сезон провели більш-менш добре, якщо дивитися в світлі результатів за останні 8 років, "Металіст" завжди був у першій трійці. У цьому сезоні ми боролися за перше-друге місце, але в підсумку стали тільки третіми. Це пов'язано зі зміною влади в країні, що сильно вплинула на клуб, бо наш президент, був тісно пов'язаний з колишнім президентом України. Крім того, подав у відставку наш тренер і пішли кілька ключових гравців.

- Джозеф Кото довіряв вам, але Папа Гуйє залишається непоміченим в епоху Алена Жиреса. У чому проблема?

- Це правда, я викликався в збірну при Жиресі, але ніколи не грав при ньому. Це засмучує. Але я ставлюся до цього філософськи. Я думаю, що це просто через великий вибір хороших сенегальських захисників, які мріють потрапити в збірну. Тому тренеру не так просто вибрати. Я можу тільки заохочувати тих, хто користується довірою тренера.

- Яка ваша мета на наступний сезон?

- Я не знаю, що буде в майбутньому. Але в даний момент я відчуваю себе добре в Україні. Мене люблять вболівальники. У мене вистачає пропозицій від інших клубів, але "Металіст" не захоче мене відпускати. І я обіцяю, що буду гравцем "Металіста" в наступному сезоні.