УКР РУС

ПАОК опротестує рішення про дискваліфікацію свого президента Саввіді

29 березня 2018 Читать на русском

Грецький ПАОК збирається опротестувати рішення Дисциплінарного комітету місцевої Суперліги про 3-річну дискваліфікацію для президента клубу Івана Саввіді.

"Двоголові орли Півночі" подадуть апеляцію на рішення про заборону функціонеру відвідувати футбольні матчі впродовж трьох років, повідомляє Чемпионат.

"Таке буває тільки у фільмах Клінта Іствуда". Хто такий Іван Саввіді – скажений прихильник Путіна, який атакував арбітра і зірвав чемпіонат Греції

Сьогодні стало відомо, що Президент ПАОКа Іван Саввіді, який вибіг на поле із пістолетом в матчі проти АЕКа, відсторонений від будь-якої футбольної діяльності на 3 роки та оштрафований на 100 тисяч євро.

Крім цього, ПАОКу зарахована технічна поразка у матчі з АЕКом. Також з ПАОКа було знято три очки, а наступний сезон грецької Суперліги команда з Салонік розпочне, маючи у пасиві мінус 2 пункти. А ще ПАОК покараний трьома домашніми матчами без глядачів і штрафом у 63 тисячі євро.

Матч 25-го туру чемпіонату Греції ПАОК – АЕК був перерваний після того, як арбітр Георгіос Комініс скасував гол господарів через офсайд. Після цього рішення на поле вибігли ультрас ПАОКа, тренерський штаб і функціонери, серед яких і озброєний президент клубу Іван Саввіді. Чемпіонат Греції був призупинений на невизначений термін через скандал у Салоніках.