УКР РУС

Панков: Я не стверджував, що Ярмоленко та Шаблій не співпрацюють

27 жовтня 2017 Читать на русском

"Футбол 24" звернувся за коментарем до агента, якому приписують слова, начебто Андрій Ярмоленко припинив співпрацю із Вадимом Шаблієм.

"Я проводив онлайн-конференцію у своєму Instagram, де справді прокоментував співпрацю Ярмоленка та Шаблія, – пояснює Олександр Панков. – Запитання до мене звучало так: "Чи правда, що Андрій Ярмоленко припинив співпрацю із Вадимом Шаблієм і почав співпрацювати із Міно Райолою?" Я відповів: "Не знаю, хто зараз є агентом Ярмоленка. Але історія з Міно Райолою – вигадана".

Поясню, чому. Я знаю Андрія Ярмоленка трохи довше, ніж Вадим Шаблій. Коли ми якось сиділи і спілкувалися, Андрій мені розповідав, що одного разу, ще до співпраці із Шаблієм, Міно дійсно звертався до Ярмоленка з пропозицією, але з певних причин цієї співпраці не відбулося. У них навіть відбулася зустріч. Тож я думаю, що Ярмоленко не вступав би двічі в одну воду – він нормальний, грамотний чоловік. Це по-перше.

Міно Райола: від продажу піци до агента Ібрагімовіча, Погба і Доннарумми – хитрий геній, який відважився обізвати Златана і не хотів заходити в Україну

По-друге, я грунтував свою відповідь, опираючись на слова Ігоря Михайловича Суркіса, начебто трансфер Ярмоленка в Борусію відбувся без участі агентів. При цьому я не стверджував, що Андрій та Вадим не співпрацюють. Я сказав, що не знаю, з ким працює Андрій Ярмоленко. Крапка.

Хоча! Після слів Суркіса і презентації Ярмоленка в Дортмунді, я побачив на відео одного агента, якого звуть Ален Августінчіч. У минулому він був агентом Горана Попова, екс-захисника київського Динамо. Через це у мене склалося враження, що я не знаю, з ким працює Андрій Ярмоленко.

Щодо реакції Вадима на всю цю історію… Позаяк ми з ним спілкуємося тривалий час (не один рік, і навіть не 5, а набагато більше!), можна було б з’ясувати це питання зі мною, не виходячи в пресу. Тобто, зателефонувати мені, або ж відповісти на мої телефонні дзвінки, і обговорити ситуацію на професійному рівні. Шаблій не захотів цього робити. Можливо, у нього якісь свої причини. Можливо, він на мене образився.

Якби така історія трапилася з моїм футболістом, я б, у першу чергу, з'ясував це з людиною, яка коментувала. А вже потім, грунтуючись на його відповіді, вів би діалог зі своїм клієнтом чи журналістами".

Нагадаємо, Вадим Шаблій у розмові з "Футбол 24" спростував інформацію про припинення співпраці із Андрієм Ярмоленком.