УКР РУС

Панков: Шансів на повернення Мілевського в Динамо практично немає

19 червня 2017 Читать на русском

Агент Артема Мілевського Олександр Панков оцінив шанси на повернення форварда в Динамо.

"Навіть незважаючи на те, що клуб очолив Олександр Хацкевич, думаю, що шансів на повернення Мілевського в Динамо дуже мало. Швидше за все, їх немає.

Не через те, що Артем не хоче повернутися в Динамо, керівництво киян не особливо горить бажанням повернути Мілевського. Тому що якби це бажання було, я знав би про це. Звичайно ж, у Артема є мрія повернутися в рідний клуб, але, на жаль, такий варіант виключений.

Якщо цього літа Мілевський кудись і перейде, то це буде європейський чемпіонат або азіатський. Все залежить від пропозицій. Якщо ж нічого путнього не надійде, то Артем буде виконувати свої контрактні зобов'язання в Тосно.

Якщо надійде пропозиція від серйозної команди чемпіонатів Кіпру, Румунії, Греції, Польщі, то, звичайно ж, ми їх розглянемо. Пропозиції є досить хороші, і в фінансовому плані, але, на жаль, не зовсім від тих команд, які ставлять високі цілі. Моє завдання полягає в тому, щоб Артем грав в тому колективі, де на нього розраховували. У клубі з високими завданнями і цілями. Так було з Тосно, коли керівництво поставило завдання вийти в Прем'єр-лігу", – розповів Панков.

Суркіс: Якщо десь відкривався нічний клуб, Мілевський і Алієв завжди про це знали