УКР РУС

Панков: Сергійчук має пропозиції від клубів першої шістки УПЛ

2 березня 2018 Читать на русском

Агент екс-форварда Вереса Олександр Панков розповів "Футбол 24" про пошуки нового клубу для свого клієнта.

"У Верес прийшов новий тренер, який мав своє бачення складу команди. Сергійчук не вписувався в ці плани, – зізнався Олександр Панков у розмові з "Футбол 24". – Тому від клубу надійшла пропозиція знайти компроміс, щоб усі залишилися задоволеними. Нам швидко вдалося домовитись. Михайло на цьому етапі видав хороший результат і для Вереса, і для себе, забивши 6 голів. Виглядав надзвичайно пристойно, за що я дуже вдячний, як його менеджер.

Приємно, що на сьогодні ми вже маємо чимало пропозицій. Проявляють інтерес команди і першої, і другої шістки чемпіонату України. Перебуваємо у динамічному переговорному процесі. Ще дві пропозиції надійшли з-за кордону: одна – із європейської країни, інша – з неєвропейської (маю на увазі Казахстан). Але ми не квапимося з вибором. Потрібно все дуже чітко зважити.

Повторюся, що Сергійчук себе дуже добре проявив, і я припускаю, що він може перебувати на олівці тренерського штабу національної збірної України. Адже небагато українських форвардів можуть похвалитися такою результативністю. Потрібно потрапити в таку команду, де Михайло продовжуватиме забивати і буде основним нападником. Йому – 26 років, і він має всі шанси, щоб у майбутньому одягнути футболку національної команди".

Першого березня Михайло Сергійчук став вільним агентом. Коментуючи свій відхід із Вереса, нападник пояснив це ініціативою керівництва клубу. У першій частині чемпіонату України 2017/18 Сергійчук провів 20 матчів, у яких забив 6 голів.