УКР РУС

Панков розповів, на який контракт розраховує Мілевський

31 травня 2016 Читать на русском

Олександр Панков, агент екс-нападника збірної України Артема Мілевського, розповів про варіанти майбутнього 31-річного гравця.

"Артем Мілевський зараз у Мінську. Він хоче деякий час побути з рідними, відпочити, після чого ми будемо займатися пошуком нового клубу для нього.

У нас є пропозиція з однієї екзотичної країни, і ми поїдемо туди, щоб подивитися на рівень клубу, рівень інфраструктури, хочемо познайомитися з тренерським штабом, побачити рівень зацікавленості у гравцеві. Однак це не означає, що це наш остаточний варіант і що ми відразу підпишемо контракт.

Артем хотів би, звичайно, залишитися в Європі. Але тоді це повинен бути клуб рівня єврокубків. Якщо не буде такої команди, то ми готові виїхати і в екзотичну країну. Артем - хороший гравець, впізнавана особистість, і він може багато в чому допомогти в популяризації футболу і команди, за яку грає. Потрібно розуміти, що Артему вже 31 рік, і підписувати контракт з клубом на півроку не має сенсу. Повинна бути стабільність, ми розраховуємо підписати контракт мінімум на 2 роки, щоб Мілевський міг грати, прогресувати і допомагати своїй команді.

"Динамо" Бухарест? Ми продовжуємо переговори, але є деякі нюанси. Зарплата у 5000? Там таких маленьких зарплат немає взагалі. Там ніхто такі гроші не отримує. У клубі грає Бікфалві, багато інших висококласних гравців, як можна говорити про такі гроші? ... Ми спілкуємося з керівництвом клубу, але поки говорити про контракт рано.

Та й "Конкордія" хоче, щоб Мілевський залишився. Вони зробили дуже щедру пропозицію. Але ми поки попросили час на роздуми, тож і "Конкордію" поки не варто скидати з рахунків", - розповів Панков.

Твіттеріада. Мілевський перейшов на українську мову, бурхливий роман екс-партнера Шеви, шалена врода подруги Драговіча