УКР РУС

Паньків: Львівське дербі стане ковтком свіжого повітря для справжніх уболівальників

22 вересня 2018 Читать на русском

Генеральний директор ФК Львів Андрій Паньків прокоментував майбутнє львівське дербі з Карпатами у 9-му турі УПЛ.

"Львів два місяці чекав на це протистояння, яке, без сумнівів, стане однією з головних окрас нинішнього чемпіонату Прем’єр-ліги. За рівнем принциповості, бойового духу та безкомпромісності лише хіба що "класичне" дербі Динамо – Шахтар може посперечатися із грою двох львівських колективів.

Львів – Карпати: анонс матчу УПЛ

Зважаючи на те, що українські стадіони порожніють останніми роками, матч Львова та Карпат стане ковтком свіжого повітря для справжніх прихильників футболу. Такі ігри просто не можуть бути нецікавими.

Незважаючи на те, що ФК Львів наразі не входить до шістки найкращих команд Прем’єр-ліги, не було жодної гри, в якій команда б не билася за переможний результат і не намагалася порадувати своїх вболівальників. Десь нам не вистачало функціональної підготовки, десь індивідуальної майстерності певних футболістів, десь елементарної удачі.

Керівництво Львова брутально перервало онлайн-трансляцію матчу молодіжної команди проти Карпат

Але я бачу щоденну копітку роботу тренерського штабу Юрія Бакалова і впевнений, що остання перемога над Чорноморцем – закономірність, за якою обов’язково послідують наступні звитяги у чемпіонаті", – цитує Паньківа прес-служба Львова.

"Неможливо зробити гостем того, хто в себе вдома", – різка заява фанатів Карпат щодо львівського дербі