УКР РУС

Паляниця: У збірній потрібно грати, а не вихвалятися своїм статусом

31 травня 2017 Читать на русском

Екс-нападник Карпат та збірної України Олександр Паляниця прокоментував вибір андрія Шевченка на матч відбору до ЧС-2018 проти Фінляндії.

"Для чого приїжджати у збірну за старі заслуги? У збірній потрібно грати, а не вихвалятися своїм статусом. А таких випадків у нашій команді було вже чимало. Той же Тимощук на Євро-2016.

Романа Зозулю теж останнім часом викликали за старі заслуги, але тут ситуація трішки інша. Тренери збірної хотіли просто підтримати нападника у цій складній ситуації, у яку він потрапив в Іспанії. І хоча Роману і зараз не надто комфортно, постійно так підтримувати гравця не можна. І, до честі Зозулі, він це чудово розуміє та сам попросив не викликати його у збірну, а дати можливість пограти тим, хто зараз має ігрову практику. Тут все чесно з його боку.

Шевченко визначився зі складом збірної України на матчі проти Мальти та Фінляндії

З нинішнім вибором Андрія Шевченка сперечатися важко. По суті, він викликав усіх, хто сьогодні на ходу. Я не бачив матчів за участю Євгена Шахова і Руслана Маліновського в Греції і Бельгії відповідно, але за звітами вони там зараз просто зірки. Переконаний, що Шевченко ці ігри бачив, по-іншому би їх не викликав", – розповів Паляниця.

Матч Фінляндія – Україна відбудеться 11 червня в Тампере.