УКР РУС

Палкін: Заборона Шахтаря одягати футболки – така ж брехня, як і нібито "загроза" не вийти на матч

28 листопада 2017 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував резонанс навколо неучасті клубу у патріотичній акції перед початком матчу проти Олімпіка.

"Хочу поставити крапку навколо спекуляцій і домислів щодо ситуації з нібито нашою забороною дітям одягати патріотичні футболки.

Палкін: Деякі люди хочуть відвести нас від головної теми останнього часу – теми Маріуполя

За два дні до матчу з Олімпіком Клуб отримав офіційний лист від Федерації футболу України про акцію в підтримку Збройних сил України на кубковому матчі з Вересом, на якому діти повинні будуть вийти в футболках на підтримку військовослужбовців ЗСУ. Шахтар в той же день підтвердив свою згоду на участь.

Виходячи з вищесказаного, у нас не було ніяких логічних підстав забороняти дітям одягати футболки на матчі з Олімпіком. Навіщо робити заборону на цьому матчі, але погоджуватися проводити акцію через три дні?!

Шахтар прокоментував інформацію про заборону дітям виходити в футболках "Мій тато – герой" в матчі проти Олімпіка (Оновлено)

Заборона одягати футболки – це така ж нахабна брехня, як і нібито "загроза" не вийти на матч. Будь-яка розсудлива людина розуміє невихід на матч це технічна поразка. Отримати 3:0 в розпал чемпіонату, ви серйозно вірите в цю маячню?

У цій історії мені щиро шкода дітей, яких використовували як ширму, як прикриття справжніх мотивів. Їх цинічно використовували так само, як і організаторів цієї акції, Федерацію футболу АТО, чиї наміри розміняли на вигоду в інформаційній атаці.

Витрачено багато грошей, щоб "розігнати" цю тему з заголовками, в яких головний акцент зроблений на дітях і АТО. Проплачені публікації, зроблені вкидання в соцмережі і все заради того, щоб піти від теми Маріуполя. А кому це треба, ми всі чудово розуміємо", написав Палкін на своїй сторінці у Facebook.