УКР РУС

Палкін: Я не бачу вікна для перегравання матчу "Полтава" – "Шахтар"

30 листопада 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував скасування матчу з "Полтавою" в рамках 1/4 фіналу Кубка України через незадовільний стан газону.

"Перш за все, сумно, що матч не відбувся. Тому що наші хлопці вчора фактично півдня добиралися до Полтави. Вилетіли з Києва; аеропорт в Полтаві літаки не приймав, полетіли до Харкова, звідти їхали на автобусі... В результаті близько десятої години вечора вони дісталися.

Я розмовляв з головним тренером і хлопцями: вони приїхали, поцілували замерзле поле і поїхали назад, при тому, що добиралися більше половини дня. На жаль, клуб навіть не спромігся підготувати поле до цього матчу. Якщо на стадіоні не було підігріву, якщо його служби дивилися прогноз погоди, розуміли, що шансів провести гру мало, треба було виходити на "Ворсклу" і домовлятися з ними і грати на цьому стадіоні.

Перегравання? Ми приймемо будь-яке рішення КДК, якщо він знайде вікно, щоб це перегравання відбулося. Я зараз цього вікна не бачу вже", – зазначив Палкін.

Кубок України. Матч "Полтава" – "Шахтар" не відбудеться

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу