УКР РУС

Палкін висловився щодо старту нового сезону УПЛ – гендиректор Шахтаря вбачає у проведенні чемпіонату послання світу

26 травня 2022 Читать на русском

Функціонер "гірників" Сергій Палкін розповів про майбутні плани клубу.

"Усі ігри, які ми проводитимемо в майбутньому, незалежно від того, товариські це матчі чи офіційні поєдинки Ліги чемпіонів, – усі вони будуть спрямовані на підтримку України: і в іміджевому плані, і з точки зору збору коштів.

Чемпіонат України може повернутися до формату першого незалежного сезону – Динамо і Шахтар розведуть в різні групи

Звісно, ми маємо підготуватися до Ліги чемпіонів, і підготовка йтиме саме в руслі таких благодійних матчів. Сподіваємося, що почнемо підготовчий процес наприкінці червня, у липні й серпні проводитимемо ці матчі та займатимемося своєю роботою. Кожен сьогодні має робити внесок для перемоги нашої країни. Якщо ми можемо бути корисними, то маємо це робити.

Ми розмовляли щодо продовження чемпіонату. Вважаю, це важливий аспект: і щодо збереження національної збірної, і з точки зору збереження чемпіонату України. Ці фактори є важливими, тому що, як я сказав, це дає фінансову підтримку нашій країні і один із головних аспектів – іміджевий. Ми маємо показати, що Україна продовжує грати чемпіонат, Україна продовжує боротися, Україна продовжує перемагати. І це ми маємо демонструвати всьому світові", – цитує Палкіна офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, зустріч керівників українських клубів та футбольних чиновників щодо долі нового сезону відбудеться у п'ятницю, 27 травня.

Росія напала на Україну: Динамо і Шахтар у можливому фіналі унікального чемпіонату, зізнання Ахметова (LIVE)