УКР РУС

Палкін: Україна сьогодні не потягне шістнадцять клубів

25 травня 2015 Читать на русском

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про зустріч керівників клубів УПЛ з Федерацією.

"Головна концепція, яка була висловлена ​​і підтримана усіма - це те, що потрібно щось змінювати, підвищувати рейтинги телетрансляцій, збільшувати кількість вболівальників на стадіонах.

Я озвучив річ, що не може колега колезі сказати, що ти не будеш брати участь. Нас постійно Федерація, Прем'єр-ліга збирає і змушує самих робити вибір для себе. Це неправильно. Федерація повинна мати спеціальні комітети, комісії з ліцензування футбольних клубів, які зможуть сказати, скільки нас взагалі. Ось коли нам скажуть, тоді ми зберемося, поговоримо між собою, який нас формат більше влаштовує, і його прийняти.

Григорій Михайлович Суркіс підтримав те, що я сказав. Федерація повинна взяти відповідальність і визначитися. З боку Павелка та Федерації не було ніяких заперечень - вони нормально це сприйняли. Думаю, що найближчим часом проведуть ряд зустрічей з усіма клубами, які були під питанням, і приймуть рішення.

Чим більше клубів, тим краще. Просто ми повинні усвідомлювати, що зараз економіка країни, політика країни перебуває в жалюгідному стані. Я вважаю, що Україна сьогодні не потягне шістнадцять клубів. Думаю, що чотирнадцять чи дванадцять команд у нас будуть грати", - сказав Палкін.