УКР РУС

Палкін: Цікаво зустрічатись із суперниками, з якими ще не грав

30 серпня 2018 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував підсумки жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

"Манчестер Сіті нам відомий, грали з ними. Наш головний тренер знає, як змагатися з цим суперником. Я вважаю, що Манчестер Сіті за потенціалом сьогодні – найсильніший клуб Європи та один з головних претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів.

Результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів 2018/19

У Ліона чудова атакувальна лінія, він посів третє місце в чемпіонаті Франції. Хоффенхайм? Знаю, що в них одна з найсильніших академій у Німеччині, а можливо, навіть в усій Європі. Достатня кількість своїх вихованців, і загалом останнім часом команда значно додала. Група рівна, хоч Манчестер Сіті, звісно, стоїть осібно. Слід грати, перемагати й проходити далі.

Цікаво зустрічатись із суперниками, з якими ще не грав. В усіх своя культура, підтримка, рівень уболівання, та й бачення футболу взагалі – від академії до управління першою командою. З цим нам пощастило.

Фонсека: Хотів би трохи інших суперників

Головне – мати гроші, а з тим, як їх витратити, гадаю, впорається кожен клуб. Перед нами серйозні завдання. Ми розраховуємо на те, щоб вони виконувались. Для цього потрібні певні кошти, і сьогодні Ліга чемпіонів – турнір, де платять величезні гроші. Тому ціна чемпіонства є дуже високою", – цитує Палкіна офіційний сайт Шахтаря.