УКР РУС

Палкін пояснив, чому Грімм не виконав свої обіцянки на посаді президента УПЛ

13 квітня 2020 Читать на русском

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін оцінив роботу Томаса Грімма на посаді президента УПЛ.

"Він завжди був відкритий до діалогу. У будь-який час можна було його набрати, переговорити щодо будь-якого питання. З людської точки зору у мене ніяких негативних емоцій немає.

Грімм оприлюднив три причини, які не дозволили йому реанімувати український футбол

Мені здається, він зі своїми знаннями і вміннями потрапив до нас не в той час. Він більше менеджер, який готовий приходити на механізм, який злагоджений. А нам потрібна людина, яка почне все з нуля, яка буде стикатися з нашими українськими реаліями. Ми чекали, що у нас буде пул, який ми почнемо продавати і заробляти нормальні гроші.

Методологічно все було побудовано вірно. Телеправа юридично були в одному місці – в УПЛ. Була запрошена компанія, яка займалася тендером для транслятора. Ця компанія була іноземної, тендери провели, вибрали переможця, але на цьому все закінчилося. Цей шлях був виконаний на 30%. З комерційної точки зору УПЛ була не настільки сильна.

Суркіс назвав головну умову для створення єдиного телепулу в УПЛ

Ми повинні розуміти, що коли провалюється президент УПЛ, провалюється вся ліга. У цьому ми теж винні. Відвідуваність – це не одномоментний проект, який прийшли і зробили. Це неможливо. Вважаю, президенту УПЛ не варто ставити таку мету. Він повинен мати одну мету – прибутковість Прем'єр-ліги. Сьогодні нам потрібен менеджер, який не буде займатися самопіаром, не шукатиме особистої вигоди. А буде виконувати завдання, які перед ним поставлені. Повинен бути менеджер, який буде 24 години працювати над тим, щоб Прем'єр-ліга ставала багатшою", – сказав Палкін в ефірі програми Великий футбол.