УКР РУС

Палкін: На даний момент - це найбільш провальний фінал Кубка України за всю історію

13 травня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін поділився думкою щодо майбутнього фіналу Кубка України, який відбудеться у Львові.

"Хвилює не те, що рішення прийнято, а то, як воно приймається. По-перше, це не було засідання - це було голосування, зроблене по факсу. Не було дискусій, незрозуміло чому був обраний Львів. Питання в тому, що, коли приймаються такі рішення, вболівальники повинні розуміти, чому воно приймається. Я читав, що на сьогоднішній день на фінал кубка України продано 250 квитків. Тобто на даний момент це, за великим рахунком, найбільш провальний фінал Кубка України за всю історію українського футболу. До того, як було теоретично зрозуміло, хто може зіграти у фіналі, ми обговорювали Харків. Притому, що там могло не бути ні "Шахтаря", ні "Зорі". Говорили, що найкраще - Харків, тому що давно місто не бачило хорошого сильного футболу, інтригуючого матчу. Наша логіка зрозуміла.

Чи є механізм, щоб перенести фінал? Так нехай Федерація турбується. Вони сьогодні можуть прославитися за всі роки незалежності України. Вони нехай турбуються про те, що відбувається. Притому, що, якщо б ми про це не говорили до Виконкому, не обговорювали ці питання, тоді можна було б це рішення на щось списати. Але, так як ми обговорювали, для мене було великим здивуванням, коли мені сказали, що виконком прийняв рішення з приводу Львова, тому що це на папірцях позаписовано, факсом відправили. Хто їм сказав так зробити - незрозуміло. Рішення, які приймає виконком, неможливо зрозуміти, тому що вони ніде не обговорюються, журналісти там не присутні, причин ніхто не розуміє взагалі. Просто приходить рішення - Львів. Усе", - розповів Палкін в ефірі каналу "Футбол 1".

Чому "Шахтарю" треба сказати спасибі