УКР РУС

Палкін: Чи збереже "Шахтар" осінній склад? Шанси близькі до 100%

30 січня 2015 Читать на русском

Генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін прокоментував можливість втрат команди Луческу в останні дні зимового трансферного вікна.

"Чи збережемо осінній склад? На мій погляд, ймовірність цього дуже велика. Вона близька до 100%. Адріано і Дуглас Коста? Переговори дійсно йдуть. Лише з "Челсі" та "Ромою". Але до теперішнього моменту, те, що пропонують ці клуби за наших футболістів, нас повною мірою не влаштовує. Тому, природно, на жодні подальші кроки ми йти не будемо. Зазвичай такого роду переходи закриваються в останній день трансферного вікна. Якщо, звичайно, сторони, які ведуть переговори, приходять до компромісу.

Так, Дуглас дійсно в одному з інтерв'ю сказав, що хоче себе спробувати в "Челсі". Це все, звичайно, добре, але насамперед між собою повинні домовитися клуби. А потім вже черга дійде до Дугласа і його висловлювань. Тут просити нічого. У нього є контракт, який треба виконувати. Якщо ми домовимося з "Челсі", він переїде до Лондона. Якщо ні - залишиться в "Шахтарі". 

Дуглас - гравець такого рівня, який завжди буде цікавий на ринку. Якщо його в нинішнє трансферне вікно не куплять - то однозначно придбають в наступне. Це топ-футболіст, який обов'язково заявить про себе в матчах з "Баварією". 

Луїс Адріано сказав, що щасливий в "Шахтарі" і не ставить перед собою мету піти всяку ціну. Якщо ми з Ромою домовимося - він може покинути команду. Якщо ні - буде щасливий в "Шахтарі", - розповів Палкін.

Додамо, що "Челсі" зараз ближчий до придбання Хуана Куадрадо, а "Рома" підписує Сейду Думбія.