УКР РУС

Палкін: Чекаємо на поповнення нашої футбольної сім'ї

12 квітня 2014 Читать на русском

Генеральний директор ФК "Шахтар" розповів про нову схему продажу абонементів на матчі команди на новий футбольний сезон.

"Продаж абонементів на домашні матчі "Шахтаря" сезона-2014/15 розпочнеться 25 квітня.При цьому зовсім необов'язково для покупки абонемента приходити в каси. Продовжити сезонні перепустки на матчі "Шахтаря" можна буде онлайн на офіційному сайті клубу", - сказав Палкін.

"Ми не будемо міняти звичну для вболівальників схему черговості продажу абонементів. За традицією першими оновити свої місця на стадіоні зможуть власники абонементів на поточний чемпіонат, рівно через місяць це зможуть зробити власники карток "FanID". І тільки потім абонементи надійдуть у вільний продаж", - розповів функціонер клубу.

"З моменту відкриття "Донбас Арени" ми взяли собі за правило робити все для того, щоб нашим фанатам було комфортно. Цього року прийнято рішення не збільшувати вартість абонементів для переважної кількості уболівальників. Середня ціна для категорії "Standard", а це близько 95 % місць на стадіоні, не зміниться і складе 300 гривень. для власників абонементів, які користуються додатковими сервісами з підвищеним рівнем комфорту, вартість збільшиться незначно. Але, повторюся, для більшості вболівальників ціна залишиться колишньою", - повідомив Палкін.

"Упевнений, велика родина наших відданих уболівальників, які вже володіють абонементами, поповниться новачками. І завдяки їм на "Донбас Арені" і надалі буде панувати та неповторна атмосфера футбольного свята, якою так славиться наш стадіон! Адже наші вболівальники - це основа всієї філософії "Шахтаря" і головна цінність, навколо якої ми вибудовували і будемо вибудовувати всю клубну діяльність", - резюмував гендиректор "Шахтаря".